Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

Mi legyen Magyarország államformája?

Feliratkozás hírlevélre

A hozzászólásokat ide:

A hozzászólók, kép és anyagküldők adatait bizalmasan kezeljük. A küldött leveleket közlés, olvasás után  töröljük.

Szavazás

Ukrajna oroszok lakta részei Oroszországhoz csatlakoznak?

Hozzászólások a cikkekhez:

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 

Szerkesztés alatt!

Magyar Oldal oldal előfizetés

Magyar Oldal közéleti havilap előfizetése: laborka (kukac) mail.com  Egy évre 2400 Ft, fél évre 1200 Ft. Rendelés után sárga csekket küldünk az előfizetésre. A lap minden hónap első hetében jelenik meg az újságosoknál és jut el az előfizetőkhöz is. Külföldre való előfizetés egy évre: 50 USD vagy 40 euro, előtte levélben egyeztetve a küldésről. A szomszédos EU-s államokba is EU-s tarifával szállít a posta leveleket. 

A Magyar Oldal a Facebookon

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2014 áprilisi számának tartalmából: Zsidók csinálták a kommunizmust - Az oroszok pofonokat osztogattak Amerikának, az EU-nak és a NATO-nak - A kommunista jelképeket el kell távolítani - Komáromban sem volt elszámoltatás - A kárpátaljai magyarságnak joga van az önrendelkezésre - Izraelt ki kell törölni a világból - A szovjet mocsokemlékmű az kóser a zsidóknak - Üzenet az új kormánynak.