A MAGYAR OLDAL AUGUSZTUSI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 07. 28., szo - 21:42 időpontban

Az augusztusi szám tartalmából: Szent István ünnepe - A sátán a Vatikánban lakik - Langyos trianoni emlékezés Komáromban - Sztalin szelleme még itt van - Sajtóbűnözés állami támogatással - Kommunista gyilkosok, liberális rablók, volt munkásőrök és pufajkások kiemelt nyugdíjakat kapnak - Tökéletesen működik a zsidóuralom - Zsidó gárda lehet, magyar gárda nem lehet - Kádár alatt Munkásőrség - Orbán alatt Polgárőrség - 50 éve halt meg Marschalkó Lajos, Wass Albert méltatása 1968-ból - Világszámot láttunk Kassai Lajostól - Van békés megoldás Trianon ellen - Nincs lapszemle a közszolgálati rádióban és tévében - A nemzetközi bűnözőkről. (A címlapképet később tesszük fel. Ha újságosoknál nem látja, nem kaphatja meg a lapot, érdemes előfizetni.)

A MAGYAR OLDAL JÚLIUSI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 07. 28., szo - 21:35 időpontban

Megkésve ismertetjük a júliusi szám tartalmát: Szemétdomb lett az 1956-os emlékhelyből - Nemzeti szellemű oktatást - Nincs véleménye a kormánynak Trianonról - Zsidó bankárok pénzelték a francia elnököt - Nemzetünk határozottan üzent a nemzeti gyásznapon - Soros ügynöke a bíróság élén - Anyanyelvédelem = Nemzetvédelem!

A MAGYAR OLDAL JÚNIUSI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 07. 28., szo - 21:20 időpontban

Megkésve ismertetjük a júniusi szám tartalmát: Gyászos évforduló közeleg - Kommunista gyilkosok - A magyar szentkorona nevében - Nem kormányváltás, hanem rendszerváltás kell - Jelentés mocsokráciából: Iszlám "nyet", cionizmus "kóser" - Győr terrorbombázása 1944 - Sikeres a zsidó megszállás Magyarországon - Hol van a társadalmi felelősség? - Több a labanc mint a kuruc.

A MAGYAR OLDAL MÁJUSI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 07. 28., szo - 21:12 időpontban

Megkésve ismertetjük a májusi szám tartalmát: Ledöntötték a zsidó bálványt - Az ismeretlen magyar katona - Kiket képviselnek a képviselők? - Magyar Hősök Napja - A cionista bíró fölmentette a nemzetgyalázókat - Kik pénzelik a migráncs bűnözőket? - A nemzeti emigráció múltjából - Marschalkó Lajos írása a háború utáni magyarok elleni bosszúról - Ősi erényeinkről - Hitler húga igazat írt - Visszakövetelik Németország elrabolt területeit - Ömlik a moslék a filmekből - Anyanyelvünk védelmében.

A MAGYAR OLDAL ÁPRILISI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 07. 28., szo - 21:04 időpontban

Megkésve ismertetjük az áprilisi szám tartalmát: Ávós vérengzés a Kossuth-téren - Luther Márton 500 éve - Nemzeti vagyon rohadásra ítélve - Iszlám és cionista erőszak Nyugaton - Nagy emberek mondták - Hazaáruló gyilkosoknak nem jár emlékmű - Zsidóbűnözők érinthetetlenek? - 

NAGY IMRE EMLÉKMŰVET ÁTHELYEZIK

aszerk küldte be 2018. 06. 06., sze - 19:10 időpontban

Kép: A magyargyilkos kommunista szobrát egyelőre nem a szemétdombra, hanem a Jászai Mari térre viszik, ahol az újlipótvárosi gettó van . . . .A kormány visszaállítja a Vértanúk terére az eredeti 1934-es emlékművet, amit az 1919-ben meggyilkolt ártatlan magyarok emlékére állítottak, s 1945-ben leromboltak a kommunista bűnözők...Még van bőven a kidobásra való kommunista szobrokból és emlékművekből, ezeket később a Magyar Oldalban ismertetjük. A Nagy Imre-szobor témáról bővebben a Magyar Oldal szeptemberi számában olvashatnak.

Tags

A MAGYAR OLDAL ÁPRILISI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 05. 02., sze - 13:46 időpontban

A havilap tartalma:

A lap korlátozottan kapható az újságosoknál, de nem azért, mert nem lenne elég példány, hanem azért, mert a legtöbb újságos a pult alá teszi, ezzel is megsértve a kereskedelmi és sajtótörvényt. Az áprilisi szám tartalmából: Nemzeti vagyon rohadásra ítélve - Iszlám és cionista erőszak nyugaton - Hazaáruló gyilkosoknak nem jár emlékmű - Olvasói javaslatok - Zsidóbűnözők érinthetetlenek?

Tags

A MAGYAR OLDAL MÁRCIUSI SZÁMA

aszerk küldte be 2018. 03. 22., cs - 22:08 időpontban

A havilap tartalmából:

1956 Petőfi szellemében – Luther Márton 500 éve – Nemzeti vagyon rohadásra ítélve – Kik tették mocskossá a világot? - Arany János belső ellenségeinkről – Nemzeti hőseink forognak a sírjukban – Vörös gyilkosok tettei – Olvasói javaslatok – Botrányos temetés – A liberósok menekülni fognak – Horthy Miklós történelmi nagysága

Tags

KÉT PÁPA A VATIKÁNBAN

aszerk küldte be 2018. 03. 01., cs - 11:55 időpontban

Az egyik pápa kitúrta a másikat, akit nem kellett volna kitúrni.

MI A KÜLÖNBSÉG A KÉT PÁPA KÖZÖTT?

A legfontosabb különbség - amit soha nem hangoztatnak -, hogy az előző pápa német volt, az utóbbi pedig zsidó és azok közül is a legrosszabbik fajtából.

Még egy nagy különbség van a két pápa között. A régi valójában házi fogságban van. Nyilatkozhatna fontos dolgokról, de ez meg van tiltva neki. Míg a mostani nyálas pápa minden nap teleordítja a világot főleg politikai állásfoglalásaival. Köztük a nemzetközi bűnözők támogatásait sem hagyja ki a vérlázító szövegeiből. Persze a katolikus világegyház nagyon megosztott, mint mindig. Itthon például "kussolnak" a püspökök a pápa ténykedéseiről és megbotránkoztató szövegeiről.

Persze öt év óta csak-csak kiderült miért dobták ki Benedek pápát a székéből? Most már világos az, hogy azért menesztették, mert azokra a piszkos világpolitikai feladatokra, amire Ferec pápa vállalkozott, arra ő nem lett volna sem alkalmas, sem képes. Hát igen...

Tags