A MAGYAR OLDAL JANUÁRI SZÁMA

A 2019 januári szám rövid tartalma:
Kik voltak a reformkommunisták? - Horthy "kiugrásáról" a háborúból 1944-ben -Magyarok szovjet rabszolgaságban - A zsidók istene volt a vérbajos Lenin - Betegszemmel - Németek üldözése Németországban - Bűnöző internetes cégek - Kik akarnak tanítani bennünket? - A szabadkőművesség igazi arca - Trianon bosszúja itt dörömböl - A cionrádió nem tartotta saját halottjának a néhai főbemondót: Bőzsöny Ferenc -Németek letiprása - A "vaskupola" nem működött.

A MAGYAR OLDAL AUGUSZTUSI SZÁMA

Az augusztusi szám tartalmából: Szent István ünnepe - A sátán a Vatikánban lakik - Langyos trianoni emlékezés Komáromban - Sztalin szelleme még itt van - Sajtóbűnözés állami támogatással - Kommunista gyilkosok, liberális rablók, volt munkásőrök és pufajkások kiemelt nyugdíjakat kapnak - Tökéletesen működik a zsidóuralom - Zsidó gárda lehet, magyar gárda nem lehet - Kádár alatt Munkásőrség - Orbán alatt Polgárőrség - 50 éve halt meg Marschalkó Lajos, Wass Albert méltatása 1968-ból - Világszámot láttunk Kassai Lajostól - Van békés megoldás Trianon ellen - Nincs lapszemle a közszolgálati rádióban és tévében - A nemzetközi bűnözőkről. (A címlapképet később tesszük fel. Ha újságosoknál nem látja, nem kaphatja meg a lapot, érdemes előfizetni.)

A MAGYAR OLDAL JÚNIUSI SZÁMA

Megkésve ismertetjük a júniusi szám tartalmát: Gyászos évforduló közeleg - Kommunista gyilkosok - A magyar szentkorona nevében - Nem kormányváltás, hanem rendszerváltás kell - Jelentés mocsokráciából: Iszlám "nyet", cionizmus "kóser" - Győr terrorbombázása 1944 - Sikeres a zsidó megszállás Magyarországon - Hol van a társadalmi felelősség? - Több a labanc mint a kuruc.

A MAGYAR OLDAL MÁJUSI SZÁMA

Megkésve ismertetjük a májusi szám tartalmát: Ledöntötték a zsidó bálványt - Az ismeretlen magyar katona - Kiket képviselnek a képviselők? - Magyar Hősök Napja - A cionista bíró fölmentette a nemzetgyalázókat - Kik pénzelik a migráns bűnözőket? - A nemzeti emigráció múltjából - Marschalkó Lajos írása a háború utáni magyarok elleni bosszúról - Ősi erényeinkről - Hitler húga igazat írt - Visszakövetelik Németország elrabolt területeit - Ömlik a moslék a filmekből - Anyanyelvünk védelmében.

NAGY IMRE EMLÉKMŰVET ÁTHELYEZIK

Kép: A magyargyilkos kommunista szobrát egyelőre nem a szemétdombra, hanem a Jászai Mari térre viszik, ahol az újlipótvárosi gettó van . . . .A kormány visszaállítja a Vértanúk terére az eredeti 1934-es emlékművet, amit az 1919-ben meggyilkolt ártatlan magyarok emlékére állítottak, s 1945-ben leromboltak a kommunista bűnözők...Még van bőven a kidobásra való kommunista szobrokból és emlékművekből, ezeket később a Magyar Oldalban ismertetjük. A Nagy Imre-szobor témáról bővebben a Magyar Oldal szeptemberi számában olvashatnak.

Címkék

A MAGYAR OLDAL ÁPRILISI SZÁMA

A havilap tartalma:

A lap korlátozottan kapható az újságosoknál, de nem azért, mert nem lenne elég példány, hanem azért, mert a legtöbb újságos a pult alá teszi, ezzel is megsértve a kereskedelmi és sajtótörvényt. Az áprilisi szám tartalmából: Nemzeti vagyon rohadásra ítélve - Iszlám és cionista erőszak nyugaton - Hazaáruló gyilkosoknak nem jár emlékmű - Olvasói javaslatok - Zsidóbűnözők érinthetetlenek?

Címkék

A MAGYAR OLDAL MÁRCIUSI SZÁMA

A havilap tartalmából:

1956 Petőfi szellemében – Luther Márton 500 éve – Nemzeti vagyon rohadásra ítélve – Kik tették mocskossá a világot? - Arany János belső ellenségeinkről – Nemzeti hőseink forognak a sírjukban – Vörös gyilkosok tettei – Olvasói javaslatok – Botrányos temetés – A liberósok menekülni fognak – Horthy Miklós történelmi nagysága

Címkék