HunAdmin küldte be 2012. 12. 30., v - 17:33 időpontban
Fórum

HAARP vagyis High Frequency Active Auroral Research Program. Elég sok talány és misztikum övezi ezt a nem teljesen titkos fejlesztést. Nagy mennyiségű különféle információt és fejtegetést lehet találni róla a világhálón, melyek között sok önjelölt ügynök és tudós által terjesztett téveszme és hibás következtetés is olvasható, ami nem segíti a tisztánlátást. Ezért erre most nem is kívánok kitérni, de akit érdekel a téma azoknak kiindulópontként közreadom a HAARP hivatalos weboldalának az elérhetőségét:A HAARP hivatalos weboldala
Megjegyzem, hogy a világ (szerintem) legnagyobb fizikusa, Nikola Tesla Wikipedia - Nikola_Tesla (semmi esetre sem Einstein) is hasonló kutatásokkal foglalkozott. Legnagyobb kutatási területe az olcsó energia előállítás, melyben kiváló eredményeket ért el, de a találmányait finanszírozó szervezetek csak a szabadalmi jog megszerzése (és elzárása) miatt fektettek pénzt a kutatásokba. Azt mondták, hogy az olcsó energiaelőállítás felborítaná a világ gazdasági egyensúlyát és az Egyesült Államok elveszíthetné világgazdasági vezető szerepét, a pénzvilág felborula. Többek között ez a hozzáállás vezette a szerb származású, az akkori Magyarország területén született Nikola Teslát arra, hogy 1909-ben visszautasítsa a fizikai Nobel díjat.
A tudós számára az elismerések, díjak, pénz csak üres hízelgések, míg az igazi jutalom a találmányok alkalmazása az emberek életében. (Nikola Tesla)

HunAdmin

2013. 07. 20., szo - 13:03

Bezárt május 1.-vel a HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program / Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-Kutató Program. ) Ezt a HAARP program vezetője Dr. James Keeney Kirtland jelentette ki. A HAARP hivatalos oldalát (http://www.haarp.alaska.edu/) is lekapcsolták. A bezárás okát pénzügyi gondokkal magyarázzák.

faszagyerek

2013. 10. 11., p - 16:48

Már több HAARP létesítmény is létezik, valamint mobilizált egységeik is vannak. Biztosan nem vállnak csak úgy megy egy ilyen hatásos fegyvertől, ami képes befolyásolni az időjárást és természeti katasztrófákat előidézni.

HAARP - avagy mennyire avatkozhatunk bele a természet rendjébe?