Havilapok

A 2019-es júniusi szám tartalmából A 2019-es júniusi szám tartalmából

Vádló határok; Trianon 99 éve; Igazságot Magyarországnak!; Pápa pénzeli a bűnözőket; Rablóállamok magyarüldözése; Gázkamrában évi 2 millió gyilkosság; Nemzeti összetartozás emlékműve; Sorozataink: 64 éve történt; Szabadkőművesség igazi arca; Ősi alkotmányunkról; Szovjet megszállás után zsidó megszállás; Betegszemmel; Ébresztő magyarok!

A 2019-es májusi szám tartalmából A 2019-es májusi szám tartalmából

Történelemhamisítás; Valódi háborús bűnösök; Elhallgatott hír; Magyar hősök napja; Gyilkolni csak muzulmánoknak szabad; Magyar hősök napja; Életszínvonal? Az van..; Könyvajánló! Sorozataink: Ávós vérengzés; Szabadkőművesség igazi arca; Szovjet megszállás után zsidó megszállás; Betegszemmel; Ébresztő magyarok

A 2019-es áprilisi szám tartalmából A 2019-es áprilisi szám tartalmából

Ávós vérengzés a Kossuth téren - Szovjet megszállás után zsidó megszállás - Horthy kiugrásáról - Figyeljünk a hazaárulókra! - 30 éve kezdődött a rendszerváltozás - Kik adósították el államunkat? - A szabadkőművesség igazi arca - Ébresztő magyarok! - A Facebook csapdájában az ifjúság - Csalásos rendszerváltás - Horthy

A 2019-es márciusi szám borítóképe. A 2019-es márciusi szám tartalmából

Ávós vérengzés a Kossuth téren - Felvidéki őseinkről - Horthy kiugrásáról - Ősi alkotmányunk - Figyeljünk a hazaárulókra - Hogyan lettek gazdagok a tolvajok? - Kik voltak az országrontók? - A szabadkőművesség igazi arca - Ébresztő magyarok! - Csalásos rendszerváltás - Takaró Mihály: Így lett Horthyból kormányzó

A 2019-es januári szám tartalmából A 2019-es januári szám tartalmából

Terrorállamok a magyarok szövetségesei – Sötét figurák távoztak – A magántulajdont nem védi meg az állam – Férgek Felvidéken is vannak – Európa saját sírját ássa – Magyar történészt fúrnak az utálatosok – A bűnözők demokráciája – Eltaposták a férget a Vigadóban.

A 2018-as decemberi szám tartalmából A 2018-as decemberi szám tartalmából

A lap korlátozottan kapható az újságosoknál, de nem azért, mert nem lenne elég példány, hanem azért, mert a legtöbb újságos a pult alá teszi, ezzel is megsértve a kereskedelmi és sajtótörvényt.

A 2018-as novemberi szám tartalmából A 2018-as novemberi szám tartalmából

A lap korlátozottan kapható az újságosoknál, de nem azért, mert nem lenne elég példány, hanem azért, mert a legtöbb újságos a pult alá teszi, ezzel is megsértve a kereskedelmi és sajtótörvényt.

A 2018-as októberi szám tartalmából A 2018-as októberi szám tartalmából

1956 igazi hősei – Ami 1956-ban hőstett volt, azt 2017-ben büntetik – Iráni oldal a holotagadásról – A cionista német honlap több dolgot elfelejtett közölni – 1956 első napja a rádióban – Jelentés mocsokráciából – Vígan élnek a „hátrányos helyzetűek” - Nemzeti mozgalmak Európában – Bűnözői gettók Európában - A sátán a Vatikánban lakik.

A 2018-as szeptemberi szám tartalmából A 2018-as szeptemberi szám tartalmából

Horthy és Szálasi tisztelték egymást - Iráni oldal a holo-tagadásról - Lesz királyi lovarda? - Szent István ellentmondásos kora - Izgalmas kirándulás lapeladás kapcsán - Legfontosabb nemzeti célunk - Fertőző idegen szavak ellen - Elég volt a szájkosárból - Népirtás állami segédlettel - A sátán a Vatikánban lakik.

A 2018-as augusztusi szám tartalmából A 2018-as augusztusi szám tartalmából

Szent István ünnepe - A sátán a Vatikánban lakik - Langyos trianoni emlékezés Komáromban - Sztálin szelleme még itt van - Sajtóbűnözés állami támogatással - Kommunista gyilkosok, liberális rablók, volt munkásőrök és pufajkások kiemelt nyugdíjakat kapnak - Tökéletesen működik a zsidóuralom - Zsidó gárda lehet, magyar gárda nem lehet - Kádár alatt Munkásőrség - Orbán alatt Polgárőrség - 50 éve halt meg Marschalkó Lajos, Wass Albert méltatása 1968-ból - Világszámot láttunk Kassai Lajostól - Van békés megoldás Trianon ellen.

A 2018-as júliusi szám tartalmából A 2018-as júliusi szám tartalmából

Szemétdomb lett az 1956-os emlékhelyből - Nemzeti szellemű oktatást - Nincs véleménye a kormánynak Trianonról - Zsidó bankárok pénzelték a francia elnököt - Nemzetünk határozottan üzent a nemzeti gyásznapon - Soros ügynöke a bíróság élén - Anyanyelv védelem = Nemzetvédelem!

A 2018-as júniusi szám tartalmából A 2018-as júniusi szám tartalmából

Gyászos évforduló közeleg - Kommunista gyilkosok - A magyar szentkorona nevében - Nem kormányváltás, hanem rendszerváltás kell - Jelentés mocsokráciából: Iszlám "nyet", cionizmus "kóser" - Győr terrorbombázása 1944 - Sikeres a zsidó megszállás Magyarországon - Hol van a társadalmi felelősség? - Több a labanc mint a kuruc.